Paradox Interactive onthult Cities: Skylines II , de next-gen city builder

Paradox Interactive en Colossal Order onthullen vandaag Cities: Skylines II, een revolutionair vervolg op hun populaire city-simulatie-game. Cities: Skylines II is de meest realistische city-simulatie ooit ontwikkeld en laat spelers elke soort stad bouwen die ze maar kunnen bedenken, waarbij ze de groei ervan kunnen volgen van een simpel dorpje tot een bruisende metropool. Cities: Skylines II biedt zowel nieuwkomers als ervaren stadsbouwers een diepe en meeslepende simulatie met vele factoren, van individuele huishoudens tot de economie en de transportsystemen van de stad. Cities: Skylines II verschijnt later dit jaar voor pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Cities: Skylines II geeft een moderne draai aan het stadsbouwgenre en laat spelers steden bouwen en beheren die als nooit eerder tot leven komen, met complete transport- en economiesystemen, een schat aan constructie- en aanpassingsopties en geavanceerde modding-mogelijkheden. Cities: Skylines II werd onthuld tijdens de Paradox Announcement Show 2023 en biedt een nieuwe evolutie van het stadsbouwgenre. Spelers kunnen de stad van hun dromen bouwen in de veelzijdigste stadsbouw-sandbox ooit gemaakt.

Cities: Skylines werd ontwikkeld door de hooggeprezen ontwikkelaar Colossal Order en in 2015 uitgebracht voor pc. Tijdens de afgelopen acht jaar werden 12 miljoen exemplaren van de game verkocht op vele platformen en werd de game uitgebreid met tientallen DLC-pakketten. De nauwkeurigheid en diepgang van de simulatie vielen ook in de smaak bij professionele stadsplanners, die Cities: Skylines gebruikten om problemen in de werkelijkheid op te lossen.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password