Paradigm Paradox nu beschikbaar voor Nintendo Switch

Aksys Games heeft vandaag aangekondigd dat Paradigm Paradox nu beschikbaar is voor Nintendo Switch. Het jaar is 25XX en mensen leven in een koepelkolonie terwijl gevaarlijke Vectors buiten rondsluipen. Yuuki leidt een doorsnee schoolmeisjesleven totdat op een nacht alles verandert en ze ontdekt dat de dingen niet zijn wat ze lijken.
Alle eerste exemplaren van de titel bevatten een exclusieve set van 9 full-color karakterkaarten. Fans die in de Aksys Store kopen hebben de mogelijkheid om een bonus soundtrack CD aan hun bestelling toe te voegen zolang de voorraad strekt.

500 jaar in de toekomst is de wereld zoals wij die kennen onbewoonbaar geworden. De overgebleven mensen leven in kolonies, kunstmatige omgevingen omgeven door dreigende muren en een gesimuleerde hemel. Maar het gerucht gaat dat als je na de avondklok buiten bent, je het pad kunt kruisen met een dodelijk monster…

Middelbare scholier Yuuki is zo gewoon als wat. Ze geniet van een alledaags leven van school, vriendschappen, en in het algemeen niet geïnteresseerd in jongens, totdat ze op een dag buiten na de avondklok oog in oog komt te staan met een afschuwelijk monster dat Vector heet.

Net als alles verloren lijkt, wordt Yuuki gered door vier vrouwelijke superhelden en wordt ze uitgenodigd om zich bij hen aan te sluiten en de kolonie te beschermen tegen de dreiging van de Vector! Maar er is meer aan de hand met deze meiden dan je op het eerste gezicht zou denken. Ga met Yuuki mee op haar reis om de mysteries van de Vectors, haar nieuwe krachten en waarom zoveel jongens ineens tegen haar praten op school te ontdekken!

Belangrijkste kenmerken

  • Een superhelden anime avontuur met genderveranderende romantiek!
  • Held of schurk? Jouw keuzes bepalen de kant van de heldin. Maar pas op, de dingen zijn niet altijd zwart-wit…
  • Vecht tegen monsters en win de liefde met acht verschillende personages waar je naar toe kunt groeien.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password