Palworld wordt de grootste 3rd Party Game Pass lancering ooit

box kondigt aan dat Palworld de grootste Game Pass lancering voor een partnergame wordt sinds de start van de service, met meer dan 7 miljoen spelers op Xbox platforms. Geprezen door fans sinds de lancering in early access als onderdeel van Xbox Game Preview, staat Palworld vanaf dag één ook op de eerste plaats van de meest gespeelde partnergames via cloudgaming die beschikbaar is in het Xbox Game Pass Ultimate abonnement.

Palworld is beschikbaar in het Xbox Game Preview programma, wat betekent dat Pocketpair actief werkt aan het verfijnen van de ervaring in afwachting van de komende volledige versie 1.0. Xbox werkt ook samen met de studio om ondersteuning te bieden voor Xbox versies van de game.

Takuro Mizobe, CEO van Pocketpair, zei in een interview met Xbox Wire: “De feedback van fans was uitzonderlijk, en het is geweldig om te zien dat miljoenen gamers over de hele wereld van Palworld genieten. We staan ​​nog maar aan het begin van het verhaal en de feedback die we tijdens deze gamepreview van de game verzamelen, stelt ons in staat de ervaring op alle platforms te blijven verbeteren”.

Palworld is nu beschikbaar op Xbox Series X|S, Xbox One en Windows PC als onderdeel van het Xbox Game Preview programma. De game is beschikbaar voor alle Xbox Game Pass- en PC Game Pass leden en kan worden gespeeld via Xbox Cloud Gaming (bèta) met een Xbox Game Pass Ultimate abonnement.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password