Palace of Ice releasedatum aangekondigd

Franse ontwikkelstudio Tactical Adventures heeft vandaag de releasedatum van Solasta bevestigd: Palace of Ice.

Deze nieuwe campagne voor Solasta: Crown of the Magister lanceert 25 mei voor PC en Xbox spelers, en is de grootste content update tot nu toe voor de toch al inhoudsrijke tactische fantasy cRPG.

De nieuwe Palace of Ice premium DLC geeft spelers meer dan 25 uur aan nieuwe content, en dat na afloop van de oorspronkelijke Crown of the Magister campagne. Ontworpen voor personages van een hoger niveau (niveau 10-16), ontdekken spelers geheel nieuwe locaties en weereffecten, evenals nieuwe vijandentypen en karakterontwikkeling op hoog niveau (spreuken, voorwerpen, harnassen, enz.).

En dat is nog niet alles! Twee nieuwe voorouders zullen worden toegevoegd om je partij compleet te maken – Gnomen en Tieflings, speelbaar in alle beschikbare campagnes; evenals nieuwe ‘Paleis van IJs’-thema’s in de Dungeon Maker.

Solasta: Palace of Ice vereist het Crown of the Magister-basisspel en kost €14,99 EUR.

Tactical Adventures brengt ook Solasta: Lightbringers Edition uit op 25 mei. Deze complete collectie bevat het Solasta: Crown of the Magister base game, evenals alle eerdere DLC content packs, zoals Inner Strength, Lost Valley en Primal Calling.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com