Pak je gereedschap! Middeleeuws-fantastische stedenbouwhit Pioneers of Pagonia is nu beschikbaar in Steam Early Access

Pioneers of Pagonia, de middeleeuwse-fantasy city builder van de bekroonde indiestudio Envision Entertainment, is nu beschikbaar in Early Access op Steam. Toekomstige pioniers kunnen de eilanden van Pagonia ontdekken en de meest bruisende stadsbouwer ooit, met vertakkende productieketens en duizenden inwoners, zowel vreedzaam en vijandig. Pioneers of Pagonia is nu beschikbaar in 17 talen voor 29,99 EUR op Steam in Early Access.
In Pioneers of Pagonia trekken spelers eropuit in een wereld vol ontelbare eilanden om verloren stammen te vinden, elkaar te helpen, en samen de uitdagingen te overwinnen. De Early Access build bevat meer dan 40 gebouwtypes en meer dan 70 verschillende goederen met vertakkende productieketens om nederzettingen op te bouwen. 70 verschillende goederen met vertakkende productieketens om nederzettingen op te bouwen. Alle goederentransporten, productieprocessen en ontdekkingen van de bevolking worden gepresenteerd via prachtige animaties en kunnen van begin tot eind worden gevolgd, waardoor Pioneers of Pagonia toegankelijk is voor alle leeftijdsgroepen.

Spelers kunnen nu conflicten ervaren in de voorheen vreedzame wereld van Pagonia. Niet alleen zullen vermomde dieven en bandieten die transporten overvallen het leven van pioniers zuur maken, maar ook spookverschijningen en nachtwezens halen kattenkwaad uit in Pagonia, waardoor goedaardige Pagoniërs veranderen in weerwolven en brengen de bouw volledig tot stilstand. Elk van de vier vijandentypen die beschikbaar zijn in de Early Access kan worden bestreden met verschillende strategieën en eenheden. Extra vijanden en eenheden zullen worden toegevoegd tijdens de Early Access-periode

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password