Pak Black Desert gratis online en ga snel aan de slag met de nieuwe lenteseizoen servers

Pearl Abyss, ontwikkelaar en uitgever van de hit MMORPG Black Desert Online, heeft vandaag aangekondigd zijn vlaggenschipspel voor een beperkte tijd gratis aan te bieden op Steam en de officiële website. Nu kan iedereen zich aansluiten bij een gastvrije gemeenschap van meer dan 20 miljoen spelers in een avontuur van zijn leven, net op tijd om deel te nemen aan de viering van het zevenjarig bestaan van het spel.

Tijdens de kortingsperiode zal de Black Desert Online Traveler Edition, die het basisspel omvat, gratis te houden zijn en onbeperkte toegang bieden tot de bekroonde MMO, terwijl andere pakketten ook een flinke korting van 70% krijgen. Nieuwe en bestaande avonturiers zullen blij zijn te horen dat Pearl Abyss de waarde van haar zevenjarige jubileum login evenementen heeft verhoogd.

Black Desert Online zal beschikbaar zijn met 100% korting op het basisspel (Traveler Edition) en 70% korting op andere pakketten op de volgende tijdstippen:

  • Steam: 10:00 AM (PST), donderdag 2 maart – 10:00 AM (PST), donderdag 9 maart.
  • Officiële website: Dinsdag 28 februari na het reguliere onderhoud – Woensdag 8 maart voor het reguliere onderhoud

Voorjaars server verbeteringen
Avonturiers kunnen snel hun character levelen via de onlangs geopende Spring Season Servers, waardoor nieuwe spelers hun achterstand snel kunnen inhalen terwijl bestaande spelers hun alts op snelheid kunnen brengen. Bovendien kunnen avonturiers nu meer Combat EXP ontvangen van alle life skill activiteiten. Een level 56 personage kan nu bijvoorbeeld 7,7 keer meer Combat EXP verdienen door te vissen. Wanneer hetzelfde personage gaat vissen op de Spring Season Server, wordt deze EXP nog eens met 3 vermenigvuldigd.

Vissen krijgt een belangrijke rol in het lenteseizoen met een exclusieve vis genaamd “Coleacanth”. Eenmaal gevangen, kan deze worden geruild voor verschillende seizoensgebonden voorwerpen, waaronder het “dromerige evenwichtskristal”, waarmee Capotia-accessoires gegarandeerd kunnen worden verbeterd tot het hoogste verbeteringsniveau van PEN (V). Avonturiers kunnen zo de tijd die ze besteden aan het verslaan van monsters inkorten door te vissen tijdens de rustperiodes op hun reis in de wereld van de Zwarte Woestijn.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password