Painting VR spettert op 14 april op virtuele doeken

Oisoi Studio is zeer verheugd te kunnen aankondigen dat Painting VR op 14 april beschikbaar zal zijn op Meta Quest en Steam voor $19,99 USD.

Over Painting VR

Painting VR plaatst je in een kunstenaarsatelier met een ongelimiteerde voorraad verf die zo levensecht is dat je vergeet dat je in een virtuele wereld bent. Kies het formaat van je favoriete doek, kies uit een brede selectie penselen en inspirerende gereedschappen, duik erin en begin met creëren. Zo gemakkelijk is het!

VR-schilderen is heel praktisch, eenvoudig te begrijpen en gericht op alle leeftijden. Speel wat en voel de ontspannende voldoening van het aanbrengen van grote hoeveelheden verse verf op een doek. Leer jezelf de basisprincipes van kleuren, het schilderproces en krijg de kunst van compositie gestaag onder de knie.

Verscherp je vaardigheden door te experimenteren met de gereedschappen en technieken die je tot je beschikking hebt, en maak deel uit van een nieuwe golf digitale kunstenaars. Als u klaar bent, kunt u uw werk delen met de Painting VR gemeenschap, of zelfs met de wereld! En dat alles zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het opruimen achteraf!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password