Pac-Man Championship Edition 2 releasedatum bekend

Een nieuwe Pac-Man-game, Pac-Man Championship Edition 2 staat op punt om de huiskamers te betreden. Bandai Namco heeft aangekondigd dat Pac-Man Championship Edition 2 vanaf 13 september digitaal verkrijgbaar zal zijn voor PlayStation 4, Xbox One en STEAM (pc).

Pac-Man Championship Edition 2 kent nieuwe dynamische 3D-doolhoven met unieke visuals, de mogelijkheid om spoken een duw te geven en de toevoeging van gigantische baasgevechten. Pac-Man Championship Edition 2 betekent ook de terugkomst van de Score Attack-modus, waarin spelers zoveel mogelijk punten moeten zien te sprokkelen binnen de tijd, en een nieuwe Adventure-modus die het spelen als Pac-Man nog leuker maakt.

Pre-order nu Pac-Man Championship Edition 2 via het PlayStation Network voor € 12,99 en krijg als PlayStation Plus-lid een korting van 20%.

Pac-Man Championship Edition 2

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password