PAC-MAN Championship Edition 2 PLUS is nu exclusief beschikbaar voor Nintendo Switch – Trailer

De vooraanstaande videogame-ontwikkelaar en uitgever Bandai Namco Entertainment Europe kondigt vandaag de lancering van PAC-MAN Championship Edition 2 PLUS aan, dat nu beschikbaar is voor Nintendo Switch™. Spelers zullen de alom geprezen retro arcadegame in een nieuw jasje ervaren met briljante neonkleuren en oogverblindende 3D graphics in hoge resolutie op Nintendo’s hybride console. De game bevat PAC-MAN Championship Edition 2, die al in 2016 verscheen en zal ook een exclusieve co-op modus voor 2 spelers hebben genaamd PAC-MAN Championship Edition 2 PLUS 2P voor dubbel zoveel plezier!

De PAC-MAN Championship Edition 2 PLUS 2P mode geeft spelers de mogelijkheid om een team te vormen en samen op een enkele Nintendo Switch te spelen, waarbij elke speler zijn eigen PAC-MAN-personage met een Joy-Con bestuurt. Als een van de spelers door een spook wordt gevangen, kan de andere speler die komen redden. Spelers kunnen ook samenwerken en speciale co-op manoeuvres inzetten om zich doorheen de doolhoven te worstelen en zich een weg te kauwen naar spannende boss battles.

PAC-MAN Championship Edition 2 PLUS zou niet compleet zijn zonder de terugkeer van de bekende spoken uit PAC-MAN: Blinky, Pinky, Inky en Clyde die genadeloos op de hielen van PAC-MAN zitten terwijl hij zich tegoed doet aan Pac Dots. De game bevat een verscheidenheid aan speelmodi voor thuis of op weg, zoals Score Attack en Adventure Mode! Spelers kunnen het tegen elkaar opnemen voor de hoogste plaats op de ranglijsten te halen en hun high scores te verbreken. PAC-MAN Championship Edition 2 PLUS verheft de klassieke doolhof-achtervolgingsgame en gameplay met snel vluchtend fruit, vernieuwde regels en meer!

 

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password