Pac-Man Championship Edition 2 aangekondigd voor pc en consoles

Bandai Namco heeft Pac-Man Championship Edition 2 aangekondigd. Deze game is het vervolg op de topper uit 2007 Pac-Man Championship Edition en het vervolg uit 2010, Pac-Man Championship Edition DX. Pac-Man Championship Edition 2 zal enkel digitaal verkrijgbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en Steam (pc) vanaf september 2016.

Pac-Man Championship Edition 2 is momenteel onder ontwikkeling bij BANDAI NAMCO Studios Inc. in Tokyo. De game kent nieuwe dynamische 3D doolhoven met unieke visuals, de mogelijkheid om spoken een duw te geven en de toevoeging van gigantische baasgevechten. Pac-Man Championship Edition 2 betekent ook de terugkomst van de Score Attack-modus, waarin spelers zoveel mogelijk punten moeten zien te sprokkelen binnen de tijd, en een nieuwe Adventure-modus die het spelen als PAC-MAN nog leuker maakt.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Lost Password