Pac-man 256 is vanaf nu verkrijgbaar

Bandai Namco’s meest bekende personage baant zich een weg richting console en pc met PAC-MAN 256. De mobile game is nu digitaal verkrijgbaar voor PlayStation 4 via het PlayStation Network, Xbox One via de Xbox Games Store en pc via Steam voor € 4,99.

PAC-MAN 256 stelt fans in staat de mobiele game op console te spelen met nieuwe exclusieve features. Naast de ‘social sharing’ optie en 10 thema’s, is het ook mogelijk tot en met 4 samen via de lokale co-op multiplayer mode te spelen. Spelers zullen samen moeten werken om alle Pac-Dots & Power Pellets te verzamelen en het op te nemen tegen de gekende spoken Blinky, Pinky, Inky, en Clyde. Natuurlijk is ook de gekende “256 Glitch” terug aanwezig naast de geschifte power-ups!
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password