Overwatch krijgt in-game spectator mode

Blizzard heeft aangekondigd dat Overwatch een in-game spectator mode krijgt, al zitten er voorlopig wel nog wat addertjes onder het gras. De spectator mode, die je dus toelaat om in de Overwatch client zelf live games te bekijken en daarbij de camera zelf in handen te nemen, zal voorlopig enkel beschikbaar zijn voor de Overwatch World Cup en bovendien enkel op pc. Een bèta zou net voor de World Cup, die wordt gehouden tijdens BlizzCon begin november, gelanceerd worden. Er wordt ook een replay feature voorzien om games te bekijken die reeds afgelopen zijn.

Hoewel de spectator mode in eerste instantie dus beperkt zal zijn, wil Blizzard de nieuwe feature wel breder uitrollen na de World Cup. Of dit ook betekent dat de Overwatch League games op deze manier bekeken kunnen worden valt echter nog af te wachten, aangezien Blizzard daarvoor samenwerkingen heeft afgesloten met platformen als Twitch.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password