Overwatch komt naar de Switch

Overwatch komt op 15 oktober naar de Nintendo Switch. Dat werd tijdens de Nintendo Direct-uitzending vannacht aangekondigd.

Overwatch is een team-based multiplayershooter van Blizzard waarbij spelers tussen helden met verschillende eigenschappen kunnen kiezen. Het spel is sinds 2016 beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Blizzard is de shooter de afgelopen jaren blijven ondersteunen met nieuwe personages, levels en modi.

Eerder gingen er al geruchten over een Switch-versie van Overwatch. Eind vorige maand verscheen er kort een etui van Overwatch om de Switch in op te bergen op Amazon. Deze was officieel gelicenseerd door Nintendo en Blizzard. Veel gamers gingen er daardoor van uit dat het spel op de hybride console zou verschijnen. Gisteren bevestigden Kotaku en Eurogamer ook al dat Overwatch voor Switch in de maak is.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password