Overwatch 2-weersvoorspelling: feesten, vrienden en een zekere kans op Winter Wonderland!

De Winter Wonderland-festiviteiten zijn gearriveerd! Vanaf nu tot 4 januari kun je meedoen aan speciale arcade speltypen zoals Freeze Thaw Elimination, Yeti Hunter, Snowball Deathmatch en Mei’s Snowball Offensive. Voltooi winterse uitdagingen naast deze limited-time modi om weapon charms, spelersiconen, sprays en meer te verdienen, waaronder de Ice Queen Epic Brigitte-skin.

We hebben een aantal ijskoude arcade modi voor Winter Wonderland van dit jaar! De eerste is Mei’s Snowball Offensive, waarin Mei niet langer een stroom vorst of ijspegels afvuurt, maar sneeuwballen afvuurt om haar tegenstanders direct uit te schakelen in een 6v6 Elimination of een 8-speler FFA Deathmatch ruleset.

Vervolgens is er Mei’s Yeti Hunt, een unieke 5v1 raid-boss brawl. Een Yeti steelt voedsel uit het plaatselijke dorp en het is aan het team van vijf Mei spelers om vallen te zetten en de op hol geslagen Yeti te bevriezen, maar wees voorzichtig! Als hij te veel vlees steelt, wordt hij razend en kan hij gemakkelijk het vijandelijke team wegvagen. Verspreid je zorgvuldig, zet je vallen en vang de Yeti!

Freezethaw Elimination tot slot is Overwatch 2’s versie van freeze tag, waarbij het doel is om alle tegenstanders te bevriezen door ze uit te schakelen en tegelijkertijd je eigen teamgenoten terug in het spel te krijgen door ze te ontdooien. Geen enkel spel is ooit echt compleet als je er niet voor zorgt dat al je tegenstanders tot op het bot worden afgekoeld in deze snelle eliminatiegame.

Twitch drops

Hou de lol erin met je favoriete Overwatch 2-streamers op Twitch! Stem vanaf 25 december tot en met 4 januari af op kanalen met drops onder de categorie Overwatch 2 en verdien vrolijke D.Va-beloningen.

Kijk 2 uur lang om de Festive D.Va Victory Pose te verdienen en kijk nog eens 4 uur lang om de Sleighing D.Va Legendary Skin te verdienen!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password