Overwatch 2 Seizoen 3 start 7 februari: Nieuwe Antarctica Control Map, Loverwatch Dating Sim, en nog veel meer

Seizoen 3 begint op 7 februari en brengt een hoop gloednieuwe content met zich mee, waaronder de nieuwe Antarctic Peninsula Control map, een nieuw Asian Mythology-thema en Battle Pass met een Mythic Kiriko skin, het Ultimate Valentine’s in-game event met een browser-based Overwatch Dating Simulator: Loverwatch, en een IP-samenwerking – een primeur voor Overwatch 2. Bovendien keert PachiMarchi terug in maart!

Lees verder voor een korte samenvatting van de matchmaking, competitie en balans veranderingen die we doorvoeren in Seizoen 3, een preview van wat je kunt verwachten van onze komende patches en details over de terugkeer van de Overwatch World Cup! Seizoen 3 introduceert ook de Workshop-modus met nieuwe auto-moderatie technologie en verschillende toegankelijkheidsverbeteringen. Laten we beginnen!

Blog – https://overwatch.blizzard.com/news/23912175/

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password