Overpass 2: Maak kennis met de UTV’s, één van de drie voertuigcategorieën in de game

In aanloop naar de release van Overpass 2 bieden NACON en zijn studio Neopica spelers de kans om meer te leren over de UTV’s (Utility Task Vehicles) – één van de drie voertuigcategorieën in de game. Overpass 2 verschijnt op 19 oktober 2023 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.
Met 30 voertuigen in drie categorieën, biedt Overpass 2 liefhebbers van off-road racing volop raceplezier in vele voertuigen en omgevingen. In de nieuwe trailer wordt de nadruk gelegd op UTV’s (ook wel bekend als buggy’s), veelzijdige en dynamische voertuigen die vrijwel elke situatie stijlvol de baas zijn. Ze staan bekend om hun snelheid en fijne bestuurbaarheid, omdat ze een stuurwiel in plaats van handvaten hebben. Op rechte lijnen gaan ze pijlsnel, en ze kunnen de meeste obstakels met gemak overwinnen.

De game biedt keuze uit 17 verschillende UTV’s van vier beroemde merken: Kawasaki, Yamaha, Polaris & Artic Cat. De ontwikkelaars hebben veel aandacht besteed aan het getrouw reproduceren van de voertuigen, voor nog meer realisme. De voertuigen zijn naar eigen voorkeuren aanpasbaar, zowel qua uiterlijk, met kleuren en bestickering, als op technisch vlak, met motoren, banden en zelfs aanpasbare ophanging.

Overpass 2 biedt een volledige Career-mode, gevarieerde omgevingen en races, en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden voor een gloednieuwe off-road race-ervaring.

Content en nieuwe functies van Overpass 2:

  • 30 officiële voertuigen in 3 categorieën: UTV, ATV, Rock Bouncer
  • 5 soorten races: off-road sprint, off-road circuits, hill climbing, obstacle races, closed circuits
  • De officiële merken, uitrusting en sponsors
  • 4 soorten omgevingen: woestijn, bos, bergen & circuit
  • Een volledige career-mode, met beheer van teams en schema’s
  • Uitgebreide aanpassingsmogelijkheden voor voertuigen en coureurs
  • Online-races voor 2-8 spelers

Overpass 2 verschijnt op 19 oktober 2023 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password