Overpass 2: De off-roading racing game keert terug

NACON en Neopica maken met veel plezier bekend dat ze werken aan de ontwikkeling van Overpass 2, het vervolg op de off-road racing simulation game die in 2019 door vele spelers warm werd ontvangen.
Bouwend op de ervaring van de studio in de ontwikkeling van racing-games en feedback van spelers op de eerste game, zal Overpass 2 een verbeterde ervaring met meer diepgang leveren. In de game moeten coureurs met krachtige, officieel gelicenseerde ATV’s en UTV’s de snelste tijden proberen te halen op extreme tracks. De game is ontwikkeld in de Unreal Engine 5 en biedt een schat aan gevarieerde content, met 37 voertuigen in 3 categorieën, 5 omgevingen, 31 circuits en diverse race-modes, inclusief een sterk uitgebreide career-mode. Om obstakels te passeren en wedstrijden te winnen, moeten speler hun krachtige voertuigen onder controle zien te houden en ze kundig over de tracks sturen.

“Overpass 2 is een unieke game, en we zijn heel blij dat we een nieuwe game kunnen leveren aan fans van racen en off-road racen. We werken momenteel hard aan de physics van ondergronden, het gedrag van de voertuigen en de authentieke sensaties van deze zeer technische sport,” aldus Peter Vermeulen, Managing Director bij Neopica.

“Overpass introduceerde deze veeleisende sport bij fans van off-roading racing en motorsport in het algemeen. De game was hoogst uitdagend, en dat idee wilden we nog verder voeren. Dat hebben we dan ook gedaan met Overpass 2, een game met meer content en verbeterde physics, dankzij de Unreal 5 engine” zei Alain Falc, CEO van NACON.

Overpass 2 verschijnt op 19 oktober 2023 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password