Overleven wordt besmettelijk in de nieuwste DLC van Tropico 6 – Going Viral

Uitgever Kalypso Media en interne ontwikkelaar Realmforge Studios hebben de nieuwste DLC-uitbreiding aangekondigd voor de populaire strategietitel Tropico 6 – Going Viral. Bereid die spuit voor, ontsmet je handen (dertig seconden lang) en trek een schone scrubset aan, want El Presidente gaat Viral in wat zijn zwaarste strijd tot nu toe belooft te worden. Geconfronteerd met een microscopische, maar machtige bedreiging dreigen nieuwe ziekten alle Tropicanen in gevaar te brengen. De race om het geneesmiddel begint vandaag op PC en komt 26 oktober naar consoles op Xbox One en Series X|S, en PlayStation 4|5.

Sluit je aan bij El Presidente en duik in de wereld van pandemieën en de chaos van politiek gemanoeuvreer om vier nieuwe ziektes te overwinnen of te verzilveren die het dagelijks leven van trouwe Tropicanen verstoren. De Going Viral DLC introduceert de nieuwe “Panic” mechanic die de reacties van Tropicanen op deze ziektes meet. Met dit inzicht in hun paniekniveau, ga je alarm slaan om de angst van je burgers uit te buiten of houd je de bevolking rustig tegenover een potentieel dodelijke bedreiging?

Met de toevoeging van deze nieuwe virussen zullen sommige getroffen inwoners ernstige schade ondervinden, terwijl anderen slechts milde symptomen zullen ervaren. Als onbevreesde leider trek jij aan de touwtjes om de pandemie onder controle te houden met negen nieuwe gebouwen en 16 nieuwe edicten. Bouw het Kolossale Ziekenhuis om je medische capaciteiten te vergroten en plaats medische controleposten om geïnfecteerde personen te vinden. Bestrijd de pest in stijl met de nieuwe outfitoptie voor El Presidente – het pestmaskeraccessoire. Je bent perfect voorbereid op alle verwoestingen die deze pandemie Tropico brengt.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password