Overleven is de boodschap in Left Alive

Square Enix heeft een nieuwe trailer gelost van Left Alive, hun survival action shooter die in maart 2019 verschijnt voor pc en PS4. In de trailer wordt gefocust op de verschillende opties die de speler heeft om te overleven, wat natuurlijk handig is.

In Left Alive is duidelijk de invloed van Metal Gear en mech games zichtbaar, wat niet abnormaal is gezien de bekende namen die de game achter zich heeft. Shinji Hashimoto, een grote producer van Square Enix, is producer van dienst. Yoji Shinkawa, bekend als artist voor Metal Gear en Zone of the Enders, is character designer. Hij werkt samen met mech designer Takayuki Yanase, die eerder werkte aan Ghost in the Shell: Arise, Mobile Suit Gundam 00 en Xenoblade Chronicles X. Toshifumi Nabeshima, die we kennen van de Armored Core-serie, is director van dienst.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password