Overleef dodelijke tests in de nieuwe World War Z Proving Grounds update

Saber Interactive heeft in samenwerking met Focus Home Interactive de gratis Proving Grounds Update uitgebracht voor World War Z, de actievolle co-op shooter geïnspireerd door de blockbuster film van Paramount Pictures. De update bevat de Weekly Challenge mode, een aparte playlist met unieke gameplay-aanpassingen (bijvoorbeeld ‘alle wapens worden vervangen met kruisbogen’ of ‘spelers nemen schade als ze te dicht bij elkaar in de buurt komen’) ontworpen om je speelstijl drastisch te veranderen en om de strijd tegen de zombies elke week spannend te houden.

De Weekly Challenge voltooien geeft spelers geld dat besteed kan worden aan character customization opties zoals kleuren, hoofddeksels, rugzak-attachments. De update voegt ook een nieuwe Classic Battle Rifle toe en een aantal game-fixes en quality-of-life verbeteringen.

Spelers kunnen nu ook de ‘Biohazard Bundle’ DLC kopen, met drie nieuwe wapen-skins en een Tomahawk bijl.

De Proving Grounds Update voltooit het eerste seizoen gratis World War Z, wat onder andere bestond uit de nieuwe ‘The Undead Sea’ Tokio missie en de six-skulls extreme moeilijkheidsgraad voor alle chapters. Season Two komt binnenkort en voegt nieuwe PvE maps, een survivalmode, een speciale zombie, gameplay updates en nog meer skins toe.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password