Overcooked ontmoet vechtende Tower Defense in Bish Bash Bots, komt in 2023 naar pc, PlayStation, Xbox en Switch.

Firestoke en Catastrophic_Overload onthullen Bish Bash Bots en onthullen dat de game zich in 2023 een weg baant naar pc, PlayStation, Xbox en Switch. Denk aan de chaos en gekte van Overcooked vermengd met een strategische tower defense game, liefdevol gemaakt voor couch co-op fans!

Bish Bash Bots ondersteunt 1 tot 4 spelers, lokaal of online, en is een co-op party game die tower defense combineert met een leuke en hectische brawler. In een cartooneske kijk op een toekomst waarin machines technologie van mensen hebben gestolen en zich tegen hen keren, gaat een team van onwaarschijnlijke helden op een groots avontuur om de malafide robots te resetten en de wereld te redden. Met 8 levendige en kleurrijke biomen in 32 levels krijgen spelers te maken met allerlei gevaren, zoals oververhitte turrets in de Volcano-biome tot de overwoekerde Jungle waar gemuteerde planten de spelers zelfs kunnen grijpen.

Bish Bash Bots geeft zijn eigen unieke draai aan het traditionele tower defense-genre door meer variatie in de gameplay te bieden. Naarmate het spel vordert worden er voortdurend nieuwe mechanieken geïntroduceerd en het wachten op acties behoort tot het verleden omdat je altijd in beweging bent, klaar om de EMP te verdedigen! Maak je klaar om upgradebare torentjes te bouwen, gadgets vrij te spelen en bots te slaan met gigantische hamers. Met een scala aan torentjes en gadgets kunnen spelers hun strategie aanpassen als ze oog in oog komen te staan met unieke robots die je kunt duwen, schuiven en zelfs in gaten kunt slaan!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com