Over-the-top 2D-fighter Million Arthur: Arcana Blood nu verkrijgbaar

Square Enix maakt bekend dat het spannende nieuwe 2D-vechtspel Million Arthur: Arcana Blood nu te koop is op pc via Steam.

Million Arthur: Arcana Blood is een klassieke 1-vs-1 2D-fighter met 13 speelbare personages en maar liefst 31 ‘Support Knight’-summon-personages die de vechters op allerlei manieren helpen. Fans van de Million Arthur-serie zullen genieten van de hectische actie en het gloednieuwe verhaal van Kazuma Kamachi, dat draait om het Britse Grand Martial Arts Tournament, waarin krijgers tegen elkaar strijden om te bepalen wie zich de ware Arthur mag noemen. Million Arthur: Arcana Blood verwelkomt ook nieuwe spelers in de wereld van de Million Arthur-serie om te genieten van een boeiend, origineel verhaal, online-competities, de Training- en Time Trials-modes, en meer.

Million Arthur: Arcana Blood laat spelers niet alleen spelen met populaire personages uit de Million Arthur-serie maar ook met gastvechters als ‘Otherworldly Riesz’ uit Trials of Mana™, ‘Otherworldly Koume Sakiyama’ uit LORD of VERMILION en ‘Otherworldly Iori Yagami’ uit THE KING OF FIGHTERS XIV.

Om de lancering van de game te vieren, kunnen fans tussen nu en 20 augustus 2019 ook de tijdelijk verkrijgbare Million Arthur: Arcana Blood LIMITED EDITION aanschaffen. Naast de volledige game ontvangen spelers twee prachtige wallpapers en een muzieksampler met vijf pittige tracks uit de game, waarvan er twee zijn gecomponeerd door de beroemde muziekschrijver Yoko Shimomura.

Meer informatie over de Million Arthur: Arcana Blood LIMITED EDITION is hier te vinden.

Million Arthur: Arcana Blood is dit jaar ook speelbaar tijdens de EVO Community Championships die plaatsvinden als onderdeel van de Evolution Championship Series 2019 in Las Vegas. Fans kunnen het evenement via een livestream volgen om te zien hoe de allerbeste spelers de bombastische game spelen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password