Outriders Worldslayer is nu verkrijgbaar

Square Enix maakt bekend dat Outriders Worldslayer nu verkrijgbaar is. Het betreft een gigantische upgrade voor Outriders, de intense  looter-shooter waarin overleven agressie vereist. OOutriders Worldslayer is een brute looter-shooter in een origineel, donker sci-fi-universum, waarin je kunt kiezen uit vier klasses om je eigen Outrider te maken. Speel solo of met één of twee vrienden in drop-in-drop-out co-op. Begin met de originele Outriders Worldslayer-campagne of gebruik de nieuwe Level 30 Boost om direct in de Worldslayer-content te duiken met een volledig uitgeruste Outrider.

In Worldslayer strijd je verder voor het overleven van de mensheid en reis je over de even gevarieerde als dodelijke planeet Enoch, waar je het dit keer opneemt tegen Ereshkigal, de dodelijkste Altered ooit. Na de overwinning op Ereshkigal moet je nog grotere gruwelen overwinnen in de ultieme eindspel-ervaring, de dodelijke Trial of Tarya Gratar.

Vecht door tot maximaal 40 Apocalypse Tiers om de sterkst mogelijke uitrusting te krijgen. Heers als een halfgod over het slagveld en combineer verwoestende vuurwapens met overweldigende krachten en een arsenaal aan steeds gestoordere aanpasbare wapens en uitrustingssets. Profiteer van de geheel nieuwe Pax-klassestructuur en Ascension Level-features en nieuwe toevoegingen aan de verregaande vrijheid van de open-ended klassenaanpassingen van Outriders Worldslayer, om op jouw manier te spelen en je perfecte Outrider te bouwen.

“Voor Outriders Worldslayer namen we de beste delen van het originele Outriders Worldslayer en maakten die vervolgens groter, beter en sneller, met meer dingen om te doen,” zegt Jon Brooke, co-studiohoofd van Square Enix External Studios. “Het resultaat is een nooit eerder vertoonde combinatie van intense shooter-actie met verregaande klasse-aanpassingen, de vrijheid om te spelen hoe je wilt en even gestoorde als prachtige loot. We zijn echt trots op het werk dat onze getalenteerde teams bij People Can Fly en Square Enix in deze nieuwe evolutie van Outriders Worldslayer hebben gestoken, en zijn enthousiast over de toekomst van de Outriders Worldslayer-franchise”.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password