Outriders reveal livestream gepland voor donderdag, 13 februari

Square Enix kondigt vandaag de Outriders Reveal Stream aan, terwijl ook de eerste gameplay-trailer wordt onthuld.

Outriders is een co-op RPG-shooter voor een nieuwe generatie, gemaakt door People Can Fly, de ontwikkelaar van Gears of War: Judgment en Bulletstorm, en Square Enix External Studios, de mensen achterSleeping Dogs en Just Cause.

Outriders is een RPG-shooter die spelers verplaatst naar een origineel, duister en wanhopig sci-fi-universum. Terwijl de mensheid probeert te overleven in de loopgraven van Enoch, creëer je je eigen Outrider om mee over een vijandige planeet te trekken. Gestuwd door een rijk verhaal dat zich uitstrekt over een gevarieerde wereld, trek je vanuit de sloppenwijken van de First City door bossen, bergen en woestijnen, op zoek naar de bron van een mysterieus signaal.

Outriders combineert intense gunplay met vernietigende superkrachten en een snel groeiend arsenaal aan macaber wapentuig en uitrusting. De game biedt talloze uren schietplezier, geleverd door een van de beste shooter-studio’s in de industrie.

Outriders Reveal Stream wordt gepresenteerd door game director Bartek Kmita; hoofdschrijver Joshua Rubin en presentator Malik Forte. De stream begint op donderdag, 13 februari om 21:00 uur. Je kunt de OUTRIDERS Reveal Stream hier bekijken: www.twitch.tv/squareenix.

“”Het is zeer opwindend om eindelijk te kunnen onthullen waar we de afgelopen vier jaar aan hebben gewerkt,” zegt Bartek Kmita, game director van People Can Fly. “Outriders is de eerste game waar we aan werkten nadat we Epic Games verlieten. We begonnen met een idee voor een game die we altijd al wilden maken, en dat is uitgegroeid tot het meest ambitieuze project ooit voor People Can Fly.”

Outriders verschijnt najaar 2020 voor PlayStation 5, Xbox Series X en pc. Outriders voor PlayStation 4 en Xbox One.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password