Outlier Games kondigt eerste grote update aan voor This Means Warp

De Iers/Canadese indie-ontwikkelaar Outlier Games heeft vandaag de eerste update aangekondigd voor zijn top-down spaceship management game: This Means Warp. De update introduceert onder andere nieuwe spelmodi, geavanceerde moeilijkheidsgraden en nieuwe missies die gepaard gaan met nieuwe vijanden die spelers kunnen tegenkomen als zij door de melkweg racen.

This Means Warp combineert de adrenaline van real time multiplayer combat games met de tactische gameplay van roguelikes. In de game maken spelers (alleen of samen met maximaal drie vrienden) een gevaarlijke reis door een meedogenloos universum en nemen deel aan hectische ruimtegevechten om te overleven.

De eerste update heeft als doel om de herspeelbaarheid van This Means Warp te vergroten met nieuwe spelmodusscenario’s die spelers kunnen ontgrendelen – samengestelde ervaringen die de gameplay veranderen met andere regels voor elke nieuwe run. Elk voltooid scenario ontgrendelt de volgende, helemaal tot aan de ‘Custom Mode’, waar spelers zelf de omstandigheden kunnen instellen en hun eigen uitdagingen kunnen creëren.

Spelers die de game eenmaal hebben verslagen op de moeilijkheidsgraad ‘Hard’, ontgrendelen de moeilijkheidsgraad ‘Nightmare’, de eerste van een steeds groter wordende reeks Nightmare-modi die zijn ontworpen om te worden gespeeld totdat ze niet langer te voltooien zijn. Niet voor bangeriken dus! De update introduceert ook kleinere aanpassingen, zoals de ervaring van de bemanning, waardoor bemanningsleden hun statistieken tijdens een run kunnen verhogen – en een reeks nieuwe vijanden en missietypen om variatie aan elke run toe te voegen.

This Means Warp is nu tijdelijk voor € 13,43 verkrijgbaar via Steam.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password