Outlast 2 uitgesteld naar 2017

Outlast 2 zou oorspronkelijk dit jaar nog moeten verschijnen, maar de game is nu uitgesteld naar het eerste kwartaal van 2017, en verschijnt op PlayStation 4, Xbox One en pc.

“We hebben onlangs een moeilijke beslissing moeten maken. Na lang overwegen hebben we besloten om Outlast 2 uit te stellen naar het eerste kwartaal van 2017”, schrijft ontwikkelaar Red Barrels Studio.

De indie-studio zegt dat het uitstel nodig is om de beste, meest angstaanjagende en voldoening gevende ervaring af te leveren. “Daarom hebben we nog iets meer tijd nodig om er zeker van te zijn dat onze visie voor Outlast 2 niet in het gedrang komt”, aldus de verklaring.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password