Origineel schaakgebaseerd puzzelspel Chessarama komt 5 december naar PC en Xbox

Ontwikkelaar Minimol Games kondigt in samenwerking met SMG Studio aan dat Chessarama, hun unieke bloemlezing van originele, op schaken geïnspireerde puzzelspellen, op 5 december op de PC en Xbox wordt gelanceerd. Bereid je voor op een nieuwe manier van schaken, met acht single-player variaties van het klassieke bordspel dat veteranen dwingt om hun hersenen opnieuw te bedraden, terwijl het ook nieuwe spelers traint om te denken als een schaakmeester.

Chessarama is een smörgåsbord van op schaken geïnspireerde spellen voor één speler die gebruikmaken van schaakstukken en hun bekende zetten, en vervolgens hun doelen en thema’s opnieuw uitvinden. Kies een spel, leer snel de regels en speel de campagne, speel verzamelobjecten vrij en neem het tegen elkaar op in het klassement. Eindeloze herspeelbaarheid wacht op je. Welkom bij Chessarama!

Elk spel heeft zijn eigen thema, regels en originele handgemaakte levels die je kunt spelen! In Dragon Slayer moeten spelers een pion naar het einde van het bord brengen om daar een machtige draak te verslaan, maar de draak valt het bord na elke beurt aan en vernietigt elk onbeschermd stuk. In het feodale Japan-spel Lady Ronin moet de schaakkoningin elk stuk op het bord uitschakelen om in de buurt van de shogun te komen en deze te vermoorden. En in Soccer Chess moet je je stukken plaatsen om de bal in het doel te schoppen. Probeer al deze en nog veel meer originele, op schaken geïnspireerde puzzelspellen in Chessarama!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password