Origin Access voegt Darksiders III, Star Wars-games en meer toe, precies op tijd voor de feestdagen

Tijdens de feestdagen kunnen PC-spelers lekker bij het vuur gaan zitten en genieten van meer dan 115 PC-games in de Origin Access Vault, waaronder de nieuwste toevoegingen die beschikbaar zijn vanaf 18 december. Om de nieuwste games te bekijken ga je naar www.ea.com/nl-nl/origin-access-latest-updates.

Origin Access Premier-leden profiteren exclusief van drie nieuwe titels en volgende maand komen er nog meer bij. Spelers kunnen terugkeren naar een apocalyptische Aarde om het op te nemen tegen de zeven Doodzonden in Darksiders III of eigen rechter spelen terwijl ze zich staande proberen te houden in het politiebureau van een koud grensplaatsje in This is the Police 2.

  • Darksiders III
  • This is the Police 2
  • They are Billions (vanaf jan 2019)

Origin Access Basic-leden kunnen het Star Wars-universum betreden als jonge piloot of het opnemen tegen de Sith als verbannen Jedi-ridder. Ook kunnen ze tijd doorbrengen met hun vrienden, terwijl ze uit de gevangenis proberen te ontsnappen en op de vlucht zijn voor de politie in A Way Out.

  • A Way Out
  • Star Wars Battlefront II
  • The LEGO Movie
  • The Count Lucanor
  • Star Wars: Knights of the Old Republic
  • Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords

Met een Origin Access Basic-lidmaatschap kunnen spelers gebruikmaken van een groeiende verzameling van meer dan 115 games én 10 uur lange Play First-proefversies spelen voor nieuwe en aankomende EA-games, dagen voordat deze officieel uitkomen. Origin Access Premier-leden krijgen alles dat is inbegrepen in het Basic-lidmaatschap en daarnaast kunnen ze zolang ze lid zijn nieuwe, volledige EA-games voor PC als eerste onbeperkt spelen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password