Opnames Uncharted-film starten mogelijk zonder regisseur

De opnames voor de Uncharted-film gaat mogelijk starten zonder een regisseur. Dat maakte acteur Tom Holland bekend in een interview. In gesprek vertelt Tom Holland, die de rol van Nathan Drake gaat vertolken, dat het filmen van de Uncharted-film over vier weken gaat starten. Hij maakt in het interview ook bekend dat er al een team in Berlijn bezig is met het plannen van de stunts.

De Uncharted-film werd in 2009 aangekondigd door Sony. De film liep echter tegen meerdere problemen op. Zo waren er zes regisseurs die het niet meer zagen zitten en de film kon niet aan opnames beginnen zo. Of Sony een regisseur op het oog heeft is nog niet bekend. Wel gaan er geruchten rond dat ze regisseur Ruben Fleischer, bekend van onder andere Venom en Zombieland voor de regie willen hebben.

Tom Holland claimde laatst dat het script voor de aankomende verfilming van Uncharted één van de beste is die hij ooit heeft gelezen. “Ik heb een nieuwe versie van het script onderweg hier naartoe gelezen en het is één van de beste scripts die ik ooit heb gelezen. Het spring echt van de pagina’s.”

Sasha zegt net zoals de rest van de redactie geen nee tegen een controller in de hand. Met een goede pint in de buurt kan hij alles aan. Buiten sport is geen enkel genre hem onbekend. Horror games staan hoog aangeprezen in zijn collectie, angst staat dan ook niet in zijn woordenboek. Naast video games kan Sasha ook enorm genieten van board- en kaartgames en de zwaardere muziekgenres zoals metal en rock.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password