OPI X XBOX starten de zomer met de allereerste op beauty geïnspireerde hardware

De zomer komt er aan en Xbox is er klaar voor door samen te werken met een van de meest iconische nagellakmerken, OPI, om fans de allereerste op beauty geïnspireerde Xbox hardware te bieden. Vorig jaar werkte Xbox samen met OPI om een gaming geïnspireerd palet voor de lente te lanceren, en deze keer draaien ze de rollen om door een geheel nieuwe Sunkissed Vibes OPI Special Edition Xbox Wireless Controller te introduceren om spelers te helpen de ultieme zomergloed te ontgrendelen dit seizoen.

De Sunkissed Vibes OPI Special Edition Xbox draadloze controller kan naadloos worden geïntegreerd met de huidige Xbox setups en ondersteunt spelen op console, pc, smart-tv en mobiel, dus het is een stijlvolle accessoire die je in zomerse sferen kan brengen. De controller heeft een adviesprijs van €64,99 en is nu beschikbaar voor pre-order in geselecteerde Xbox-markten wereldwijd.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com