Openingsflimpje Dead Island 2 onthuld

Deep Silver en Dambuster Studios onthulden vandaag het stijlvolle openingsfilmpje onthuld van Dead Island 2. Dit filmpje is gemaakt door ELASTIC, de bekroonde creatieve studio achter enkele van de meest iconische titelfilmpjes van de afgelopen jaren.

Ontdek een gruwelijke versie van Los Angeles en geniet van het pulp-sfeertje dat je in HELL-A staat te wachten. Waag je op de verlaten en met bloed besmeurde Hollywood Boulevard, en verken de lege huizen van de rijken. Bezoek de stad die eerder bekendstond als de City of Angels, en geniet van de smerige details in het zonnige, door zombies overspoelde Californië.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com