Openingsfilmpje van Final Fantasy VII Remake onthuld

Square Enix heeft  het openingsfilmpje onthuld van Final Fantasy VII Remake. De video toont de eclectische stad Midgar, terwijl op de achtergrond adembenemende orkestmuziek klinkt.Final Fantasy VII Remake verplaatst spelers naar een planeet waarvan de levenskracht wordt beheerd door het schimmige bedrijf Shinra Electric Power Company. Cloud Strife, een voormalig lid van Shinra’s elite SOLDIER-eenheid, verleent als huurling zijn hulp aan een anti-Shinra-organisatie die Avalanche wordt genoemd.

Daarnaast krijgen fans de kans om de adembenemende muziek uit Final Fantasy VII Remake live te horen tijdens de onlangs aangekondigde Orchestra World Tour die komende juni in Los Angeles begint. Volgende concerten zullen plaatsvinden in Londen, Parijs en Barcelona, binnenkort worden meer Europese landen en datums aangekondigd. Tijdens de concerten wordt muziek uit de game uitgevoerd door een majestueus orkest en volledig koor, allemaal geleid door de GRAMMY -Award-winnaar Arnie Roth, die eerder al werkte aan Distant Worlds: music from Final Fantasy. Ga voor meer informatie over concerten en tickets naar: http://ffvii-remakeconcerts.com/.

Final Fantasy VII Remake is een nieuwe versie van het iconische origineel dat het RPG-genre opnieuw definieerde en laat spelers dieper dan ooit in de wereld en zijn personages duiken. Deze  eerste game in het project voert spelers mee naar de eclectische stad Midgar en biedt als volledig opzichzelfstaande game-ervaring een geweldig vertrekpunt voor nieuwkomers in de serie. Naast de onvergetelijke personages en het meeslepende verhaal, biedt Final Fantasy VII Remake een hybride vechtsysteem dat realtime-actie mengt met strategische, commandogebaseerde gevechten.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password