Opening theme song van Kingdom Hearts III door Hikaru Utada en Skrillex nu verkrijgbaar

In aanloop naar de lancering van de langverwachte videogame Kingdom Hearts III later deze maand, is nu de originele track “Face My Fears” verkrijgbaar. Deze track komt voort uit een samenwerking tussen de wereldberoemde singer-songwriter Hikaru Utada en achtvoudig Grammy Award-winnaar Skrillex.

“Face My Fears” is de soundtrack van de openingsfilm van de game die spelers voorbereidt op de gebeurtenissen die gaan plaatsvinden in Kingdom Hearts III, waarin de ultieme strijd voor licht en leven een episch slot krijgt. Met hulp van zijn trouwe vrienden Donald en Goofy werkt Sora samen met iconische Disney- en Pixar-personages om de duisternis te verslaan en het universum te redden.

“Face My Fears” is nu verkrijgbaar in het Engels en Japans als onderdeel van de “Face My Fears” EP met vier tracks. Op de EP staat ook het nummer “Don’t Think Twice”, een andere song van Utada die voorkomt in Kingdom Hearts III.

Kingdom Hearts III laat spelers het avontuur van hun leven beleven in uiteenlopende werelden, die onder andere zijn gebaseerd op Big Hero 6 en Frozen van Walt Disney Animation Studios en Toy Story en Monsters, Inc. van Pixar Animation Studios. Elke wereld is goed voor zijn eigen magische momenten, unieke gameplay-ervaringen en zowel oude als nieuwe, wereldberoemde personages.

ARVE Error: Invalid URL https://youtu.be/a-fmsw5m0Ag in url
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password