Open World Space Opera EVERSPACE 2 bereidt zich voor op lancering in april voor de PC

Na zes enorme content updates gedurende twee jaar van Early Access ontwikkeling, is onafhankelijke AA-ontwikkelaar ROCKFISH Games verheugd te delen dat hun langverwachte open wereld space looter-shooter, EVERSPACE 2, op 6 april uitkomt op PC en in de zomer van 2023 op PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Terwijl het team werkt aan het toevoegen van meer vijanden, beloningen, uitdagingen, katalysatoren, uitrustingstypes en attributen, opgepoetste cinematics, perks, aanpassingsopties, nieuwe baasgevechten, een geheel nieuwe handelskaart en meer in de aanloop naar de lancering van 1.0, hebben ze nog een laatste onthulling: een extra compagnon en een ander sterrensysteem zullen bij de lancering worden toegevoegd.

Om de aanzienlijke hoeveelheid content die in de loop van Early Access is toegevoegd weer te geven, is ROCKFISH Games van plan de prijs van de PC-versie op Steam, Microsoft Store en GOG op 20 februari te verhogen van €38,99.

ROCKFISH Games werkt samen met Maximum Games om een fysieke deluxe editie voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S naar retailers wereldwijd te brengen. Pre-orders en verdere details over de console release worden op 6 april aangekondigd.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password