Open-wereld Crafting Shooter “The Front” nu beschikbaar

In The Front kruipen spelers in de huid van een verzetsstrijder die terug in de tijd wordt gestuurd om de opkomst van een tiranniek rijk te stoppen. Het spel bevat verkenning, overleving, het verzamelen van grondstoffen, bouwen in een zandbak, torenverdediging, logische elektrische en watersystemen, landbouw, voertuigen en andere elementen, waardoor een geheel nieuwe en meeslepende spelervaring ontstaat.

Officiële en aangepaste servers

Officiële PvP- en PvE-servers zijn nu live in Europa, Noord-Amerika en Azië. Samar Studio wist de gegevens op de officiële PvP-servers elke 45 dagen.

The Front ondersteunt online modi voor één speler en meerdere spelers. Het spel beschikt over een eenvoudig te gebruiken configuratietool voor in het spel en externe parameters, waarmee spelers servers op hun eigen pc kunnen opzetten. Ze kunnen ook servers huren van bepaalde providers. De eigen servers van The Front geven spelers de macht om de naam, het type en de individuele parameters van hun eigen server te bepalen, zodat ze alleen of met vrienden kunnen spelen.

Ontwikkelingsplannen omvatten modondersteuning en nieuwe gameplayfuncties

Samar Studio heeft een ontwikkelingsplan in drie fasen voor het eerste jaar van The Front, met nieuwe gameplayfuncties, structuren, voertuigen, uitrusting, NPC’s en meer. Daarnaast krijgt The Front in de toekomst ondersteuning voor Steam Workshop, moddingtools, een nieuwe battlefield-modus, nieuwe maps en mobiele bases.

Steam Community Market & evenementen voor contentmakers

Bij de release van Early Access debuteert The Front met itemkratten die spelers ontvangen als ze een bepaalde hoeveelheid tijd in het spel hebben doorgebracht. Na het openen van deze kratten in het hoofdmenu van de game, ontvangen ze item skins die in hun Steam inventory verschijnen en kunnen worden verhandeld of verkocht op de Steam Community Market.

Van 11 oktober tot 11 november 2023 kunnen geverifieerde contentmakers op YouTube en TikTok deelnemen aan een evenement waarmee ze Steam-cadeaubonnen kunnen verdienen nadat ze specifieke benchmarks hebben gehaald. Na het evenement verdienen de contentmakers die de meeste likes krijgen op de officiële Discord-server van The Front extra prijzen. Discordleden die reageren op geposte content komen ook in aanmerking voor Steam-cadeaukaarten.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password