Op weg naar de overwinning in de Grote Luchtoorlog van “Airship: Kingdoms Adrift” Komt 21 september naar PC

Airship: Kingdoms Adrift, een sandbox scheepssimulatie in de lucht van ontwikkelaar Revolution Industry en uitgever Freedom Games, vliegt op donderdag 21 september de strijd aan op pc’s via Steam.
Verwoest door oorlog spartelen de inwoners van Spheara door het land, gewond, berooid en hopeloos. Betreed Suthseg, een eilandengroep die aan de plagen van de strijd is ontsnapt en de perfecte kans biedt voor een nieuwe start in de lucht. Bouw een onstuitbaar rijk en een bloeiende economie terwijl je de gevaren van oorlog en politiek moet trotseren.

Ga de uitdaging aan met grote verkopen voor een gezonde economie en nog grotere wapens voor luchtoverwicht. Creëer bruisende fabrieken en richt mijnen, gieterijen en houtzagerijen op om de vloot drijvende te houden en de bemanning te behoeden voor materiaalschaarste. Ga op zoek naar handelaars en onderhandel over kwaliteitshandel met opties om te handelen in meer dan 300 gevarieerde handelsgoederen en breng verraderlijke handelsroutes in kaart in de hoop de duidelijkste weg naar succes te vinden. Bereid je voor op gevechten met luchtschepen van 30 verschillende types, van sierlijke zeilschepen tot ijzersterke dreadnoughts, uitgerust met aanpasbare opties voor wapens, bepantsering en uitrusting. Strijd om het luchtruim in meer dan 500 unieke ontmoetingen met vijanden variërend van piraten tot soldaten in een avontuur waarin vrienden op elk moment vijanden kunnen worden.

Naast een singleplayer-campagne met ongeveer 20 uur aan gunship-gameplay, kun je epische luchtgevechten aangaan in 1-tegen-1 of 3-tegen-3 PvP-modi met vrienden of andere vlootkapiteins. Wil je nog meer uitdaging? Test je scheepsbouwvaardigheden door te kiezen uit verschillende kaartgroottes/lay-outs en een budgetlimiet in te stellen om je te dwingen tot meeslepende ontwerpuitdagingen terwijl je een Battle Cruiser bouwt die zich kan meten met de besten.

“De lucht gonst van opwinding en wij ook met de aanstaande lancering van Airship: Kingdoms Adrift,” zegt Benjamin Tarsa, Director of Publishing van Freedom Games, “Zowel strategen als krijgers kunnen zich voorbereiden op een verraderlijke reis, maar wel een waarvan we weten dat ze ervan zullen genieten als hun schepen in september arriveren!” Airship: Kingdoms Adrift is donderdag 21 september verkrijgbaar op pc via Steam.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password