Op Broken Sword geïnspireerd avontuur Crowns And Pawns: Kingdom of Deceit komt op 28 september naar Nintendo Switch

Thunderful en Tag Of Joy kondigen met trots aan dat hun mysterieuze avonturenspel Crowns and Pawns: Kingdom of Deceit op 28 september op Nintendo Switch verschijnt. Beschreven als een “charmant point-and-click mysterie” door Eurogamer, geprezen voor het “vakkundig geschreven verhaal” door Adventure Gamers en gecomplimenteerd door Broken Sword bedenker Charles Cecil voor de “prachtige graphics”, mengt Crowns and Pawns verbluffende handgeschilderde landschappen met een meeslepend onderzoeksverhaal verpakt in geheimen.

Crowns and Pawns wordt geleid door de art director van Broken Sword 2.5 en bevat een getalenteerde stemmencast die zijn verschenen in onder andere The Monkey Island-serie, Day of the Tentacle, Horizon Forbidden West en The Wolf Among Us. Crowns and Pawns: Kingdom of Deceit neemt je mee op een reis langs prachtig weergegeven locaties in Oost-Europa, vol romantiek en samenzweerderige intriges. Wat begint als een persoonlijk verhaal over Milda die naar het huis van haar overleden Litouwse grootvader reist nadat ze een mysterieuze brief heeft ontvangen over een familiegeheim, ontvouwt zich al snel in een rijk web van raadselachtig gevaar dat put uit de rijke en onderbelichte geschiedenis van de regio, waardoor ze op onderzoek uitgaat naar een verloren relikwie, de meest legendarische koninklijke van Litouwen en de clandestiene machinaties van de KGB ten tijde van de Sovjet-Unie.

Van raadselachtige anonieme berichten tot logica-testende raadsels en klassieke voorwerppuzzels: Crowns and Pawns: Kingdom of Deceit zit boordevol bevredigende mysteries en puzzels om op te lossen. Voor sommige moet je zelfs Milda’s outfit en kapsel veranderen. Je kunt natuurlijk ook gewoon voor de lol aan haar uiterlijk sleutelen! Terwijl je de rijke handgeschilderde scènes van het spel verkent, ontmoet je een heleboel leuke en excentrieke personages, allemaal met volledig ingesproken dialogen, waardoor er een rijke wereld ontstaat die een plezier is om in te leven.

De rol van Milda wordt gespeeld door Erin Yvette, die een lange lijst indrukwekkende credits heeft voor rollen in Horizon Forbidden West, God of War Ragnarok, Genshin Impact, The Wolf Among Us, Oxenfree, The Walking Dead en Batman: The Telltale Series. Ze wordt vergezeld door Matthew Curtis, die te zien was in Marvel Snap, Unforeseen Incidents en Smite, en adventure game-veteraan Denny Delk, die je misschien herkent als Murray in Return To Monkey Island, naast zijn andere rollen in Day of the Tentacle, Sam and Max Hit The Road en een heleboel Star Wars-titels.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password