Ontwikkelaars System Shock 3 zouden zijn ontslagen, toekomst nog onduidelijk

Alle ontwikkelaars die bij Otherside Entertainment werkten aan System Shock 3 zouden zijn ontslagen.

Hoewel het nog niet bevestigd is, lijkt het daardoor een mogelijkheid dat de game niet langer in ontwikkeling is. Onder andere de schrijver, regisseur en hoofdprogrammeur hebben hun ontslag bevestigd. Op het RPG Codex-forum claimt een anonieme voormalige ontwikkelaar dat heel het team ontslagen is.

Op het Otherside-forum bevestigt de voormalige community manager van de studio het nieuws van de ontslagronde. Hij vind het erg dat het zo gelopen is omdat zijn mensen enorm hard gesleuteld hebben aan de game. Er was zelfs al een demo ter beschikking. Tijdens GDC 2019 werd de eerste trailer van System Shock 3 getoond. Warren Spector, de geestelijk vader achter de serie, gaf een presentatie en onthulde dat de game met Unity werd gemaakt.

Sasha zegt net zoals de rest van de redactie geen nee tegen een controller in de hand. Met een goede pint in de buurt kan hij alles aan. Buiten sport is geen enkel genre hem onbekend. Horror games staan hoog aangeprezen in zijn collectie, angst staat dan ook niet in zijn woordenboek. Naast video games kan Sasha ook enorm genieten van board- en kaartgames en de zwaardere muziekgenres zoals metal en rock.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password