Ontwikkelaar van The Mortuary Assistant brengt het horrorgenre Paranormal Activity in 2026 naar meerdere spelplatforms

DreadXP – een van de uitgevers van horror videogames in de industrie – DarkStone Digital en Paramount Game Studios hebben vandaag plannen aangekondigd voor de productie van een geheel nieuwe interactieve game-ervaring gebaseerd op de Paranormal Activity franchise. Paranormal Activity van DreadXP, dat bekend staat om games als The Mortuary Assistant, My Friendly Neighborhood en de Dread X Collection-serie, combineert de expertise van de uitgever van videogames in het maken van unieke, onvergetelijke verschrikkingen met een van de grootste horror-feeds ter wereld.

DreadXP’s Paranormal Activity videogame brengt de baanbrekende found-footage stijl van de franchise op verrassende nieuwe manieren naar horrorliefhebbers, door ze onder te dompelen in een verhaal dat voortborduurt op de overlevering en de wereld van de films. DreadXP mededirecteur en creatief directeur Brian Clarke (AKA DarkStone Digital), de ontwikkelaar van het veelgeprezen The Mortuary Assistant, leidt de ontwikkeling van Paranormal Activity. De game bevat een geavanceerd “Haunt System”, dat het soort en de intensiteit van de griezels die spelers tegenkomen dynamisch verandert op basis van hun acties.

De Paranormal Activity videogame wordt in 2026 op meerdere platforms uitgebracht.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password