Ontwikkelaar “Unknown X” onthult twee Touhou-titels op Touhou Matsuri

Ontwikkelaar Unknown X en uitgever Alliance Arts brengen het Touhou-universum tot leven met twee Touhou Project Officially Approved Derivative Games, zoals onthuld tijdens Touhou Matsuri.

Tik op de melodieën van Touhou Project melodieën in Touhou Danmaku Kagura Phantasia Lost, de fan-favoriete mobiele ritmegame die op woensdag 7 februari 2024 naar Steam voor PC komt, met een speciale samenwerking met Toby Fox en momenteel in ontwikkeling voor Nintendo Switch, en vecht tegen golven van fantomen in Touhou Dungeon Maker – The Labyrinth of Heart -, een roguelike tower defense dungeon management RPG die in 2024 naar Steam komt.

Touhou Danmaku Kagura Phantasia Lost

Herbeleef de hit van de mobiele ritmegame, herbouwd voor pc en geoptimaliseerd voor ondersteuning van toetsenbord en controller, en tik op de maat van meer dan 160 Touhou-muziekarrangementen in vier moeilijkheidsgraden. Begin aan een gloednieuwe verhaallijn die verschilt van de mobiele versie, en herstel Phantasia in zijn oude glorie terwijl je verloren geheugenfragmenten verzamelt om de mysterieuze oorzaak achter de vernietiging te onthullen.

Sla noten in zes banen in perfecte harmonie met favoriete nummers in de modus “Kagura Stage” en knal eindbazen op hun bek in de gloednieuwe modus “Danmaku Stage”, waarin ritme en timing worden toegevoegd aan de Danmaku shoot ‘em up-dynamiek. Geniet van gratis DLC-muziek “U.N. Owen Was Hero?” van de befaamde componist Toby Fox (componist van Undertale) in samenwerking met Touhou-bedenker ZUN, en zorg voor verse Touhou-ritmes met extra nummers die verkrijgbaar zijn via DLC song packs.

 
 

Touhou Dungeon Maker – The Labyrinth of Heart –

Mysterieuze kerkers vol fantomen zijn overal in Gensokyo verschenen en slokken langzaam de buitenwereld op. Vecht tegen 100 golven van verschijningen met zes Touhou-heldinnen, waaronder Reisen Udongein Inaba, Satori Komeiji en Hatano Kokoro. Creëer de perfecte kerker om vijandelijke geesten in de vuurlinie te leiden. Verdien XP en upgrade de kracht van vriendelijke vrouwelijke krijgers na elke dag die je hebt overleefd. Speur de diepten af naar aanwijzingen om het geheim achter de spoken in Gensokyo te onthullen.

Touhou Danmaku Kagura Phantasia Lost arriveert woensdag 7 februari 2024 op pc via Steam en is momenteel in ontwikkeling voor Nintendo Switch.

 
 

*Beide bovengenoemde spellen zijn officieel goedgekeurde afgeleide spellen van het Touhou Project.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password