Ontsnap aan je jeugdangsten in Little Nightmares, nu verkrijgbaar op iOS en Android

In Little Nightmares moet je Six helpen ontsnappen uit The Maw – een groot, mysterieus schip dat wordt bewoond door corrupte zielen die op zoek zijn naar hun volgende maaltijd. Ontwar tijdens je reis de lastige puzzels in elke kamer, verberg je in de schaduwen van de monsters en gebruik je verbeelding om geen gevaar te lopen!

Ben jij klaar om te klimmen, kruipen en je te verstoppen om de verdorven zielen van de Maw te overleven? Dompel jezelf onder in Little Nightmares, een duister, grillig verhaal dat je zal confronteren met je angsten uit je kindertijd!

Playdigious heeft samengewerkt met Bandai Namco Europe om de sfeervolle puzzelplatformgame naar iOS en Android te brengen, met een port die speciaal is gemaakt voor mobiele apparaten om mobile gamers de meest comfortabele en meeslepende ervaring te bieden.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password