Ontrafel het mysterie achter de handgemaakte kartonnen wereld van Paper Cut Mansion op PC & Console

Thunderful en Space Lizard Studio onthullen Paper Cut Mansion, een roguelite-horror die zich afspeelt in een unieke, handgemaakte wereld van karton en in 2022 uitkomt op pc, PlayStation 4 & 5, Nintendo Switch, Xbox One en Xbox Series X|S. Verken het titulaire landhuis verdieping voor verdieping, los puzzels op, neem het op tegen vijanden en voltooi quests terwijl je nieuwe vaardigheden vrijspeelt om je tijdens elke run te helpen en het mysterie achter het landhuis probeert op te lossen.
In Paper Cut Mansion speel je als Toby, een politiedetective die aankomt bij de weg die naar het gelijknamige oude landhuis leidt. Je zult je detectivevaardigheden op de proef stellen terwijl je het verhaal achter deze bizarre plek probeert te ontrafelen. Elke run geeft je de kans om een nieuw bewijsstuk te verzamelen dat op het bord met bewijsmateriaal kan worden geplakt. De intrigerende personages die je tijdens je verkenningstocht ontmoet, kunnen je helpen of juist hinderen: sommigen bieden je quests aan waarmee je nuttige beloningen kunt verdienen, anderen proberen zich te verstoppen en weer anderen zijn erop uit om je te pakken te nemen.

Paper Cut Mansion biedt je run na run de mogelijkheid om je speelstijl te bepalen, terwijl je nieuwe vaardigheden vrijspeelt en nieuwe uitrusting ontdekt waarmee je de uitdagingen die elke procedureel gegenereerde run je oplevert, beter het hoofd kunt bieden. Intrige wordt verder toegevoegd door een dimension-hopping mechanic die je laat springen tussen alternatieve versies van dezelfde locatie die de esthetiek en gameplay veranderen.
Met een verscheidenheid aan vijanden, aanwijzingen, quests, geheimen, buit en meeslepende logische puzzels verspreid over het landhuis, is er altijd wel iets intrigerends te ontdekken tijdens elke run, evenals een verscheidenheid aan dingen die je kunt doen – van het upgraden van je uitrusting, tot het oplossen van puzzels, tot het verdiepen in het kronkelige verhaal van Paper Cut Mansion. De ongelofelijke esthetiek van het spel is op traditionele en digitale wijze vormgegeven. Elke textuur is met de hand getekend op papier en vervolgens gescand naar de computer, om te worden gemodelleerd tot 3D-papierwerk. De combinatie van unieke visuals, gelaagde gameplay en muzikale verhaalintermezzo’s maken van Paper Cut Mansion een roguelite-horrorervaring die je niet wilt missen!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com