Ontmoet de kartels van de zijwaarts scrollende online shooter Side Bullet

De Zuid-Koreaanse studio PressA heeft vandaag nieuwe informatie onthuld over de negen kartels waaruit spelers kunnen kiezen in hun aankomende side-scrolling online shooter SIDE BULLET.

SIDE BULLET komt later dit jaar naar PlayStation 5 als een gratis te spelen titel en is een 2D versie van de online shooter. In een stedelijke, betonnen jungle nemen spelers het op tegen elkaar en tegen vreemde monsters. Kies een vechter uit een van de negen kartels, die elk hun eigen passieve vaardigheid bieden als Unieke Perk. Hier is een kort overzicht van de verschillende kartels waaruit spelers kunnen kiezen:

King Juarez – De gangsters

Dit kartel staat onder leiding van drugsbaron Miguel de Juarez en is bewapend met verbluffend sterke schilden en veel schade door machinegeweren.

Vedmak – De Gevangenen

Een moordende groep criminelen met een extra hoge gezondheid en extra snel vurende machinepistolen, waardoor ze meedogenloos te werk kunnen gaan.

Saraph Scouts – De soldaten

Deze multinationale huurlingengroep is uitgerust met extra hoge shotgunschade en sterke bepantsering voor degenen die graag dichtbij komen.

SEED – De agenten

Deze informele organisatie van corrupte agenten en gepensioneerde agenten zijn uitgerust met een hoog geweer en lichte machinegeweer schade, samen met een kortere grijphaak cooldown voor verbeterde mobiliteit. Ze zijn snel en menen het.

EEPHUS – De Hipsters

Een ontwrichtende kliek van vrije geesten die in opstand komen tegen het systeem. Met dit kartel kun je iedereen voor zijn met extra snelle herlaadsnelheden voor sluipschuttersgeweren en startmunten.

DMC12 – De nerds

Een crimineel kartel van game-enthousiastelingen die heersen over het duistere web. Hun royale magazijnen en hoge schade door grijphaken vormen een tactische bedreiging.

Rocket Cowl – De Psychos

Dit meedogenloze psychopathische kartel doet niets liever dan explosies en laat hun kracht zien door middel van explosieve wapens.

NOMAD – De beginnelingen

Een groep eenzame wolven zonder banden met een kartel. Door hun snelle herlaad- en herstelsnelheid kunnen Nomads agressief spelen.

EFFICENT – De Wetenschappers

Deze gekke laboratoriumratten doen alles voor hun academische nieuwsgierigheid. Ze kunnen alle vuurwapens elektriciteitschade toebrengen en hebben een korte cooldown voor mechanische speciale wapens, waardoor ze efficiënt kunnen spelen.

Cartels hebben een aantal speciale wapens, wapenspecifieke onderdelen en vaardigheidsaanpassingen voor deze unieke eigenschappen. Zelfs als je hetzelfde kartel kiest, zijn er veel strategische opties binnen de kartels, dus creëer je eigen strategie!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password