Ontmoet de crew in deze nieuwe trailer voor The Dark Pictures: The Devil in Me

Met nog maar enkele weken te gaan, adviseren we je alvast de crew uit The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me, beter te leren kennen om je kansen op overleven in het Murder Hotel te verhogen.

Ontmoet vijf crewleden van Lonnit Entertainment, allen gevang in een gevaarlijk kat- en muisspel met een niet zo’n gastvrije host! Je kan ook reeds een glimp opvangen van een duistere toekomst voor elk crewlid, mocht je de verkeerde keuze maken! Want vergeet niet: hun lot ligt in jouw handen.
The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me komt op 18 november 2022 uit voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Steam.

The Dark Pictures Anthology is een serie van alleenstaande, vertakkende filmische horrorgames, ontworpen om op regelmatige basis een nieuwe angstaanjagende ervaring te presenteren. Elke game staat los van elkaar en bevat een gloednieuw verhaal, een nieuwe setting en een nieuwe cast met personages.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password