Ontmoet alle personages die je helpen op je reis in Sword Art Online Last Recollection

Ontdek in deze nieuwe trailer voor Sword Art Online Last Recollection de speelbare personages die je tegenkomt en als wie je speelt tijdens je avontuur in de onderwereld. Kirito begint aan een nieuwe zoektocht om de onderwereld te beschermen tegen de God van de Duisternis Vecta en heeft alle hulp nodig die hij kan krijgen.

Je zult veel bondgenoten herkennen uit je eerdere avonturen in de Sword Art Online-games, maar ook bekende gezichten uit de anime en films, waaronder helden en inwoners uit het Duistere Territorium die voor het eerst in een videogame verschijnen. Ze hebben allemaal hun eigen persoonlijkheid en zijn allemaal bereid te doen wat nodig is om hun wereld te redden.

Sword Art Online Last Recollection krijgt eind september ook een demoversie op alle platforms waarop de game uitkomt. Houd de datum in de gaten om het spel vroegtijdig uit te proberen!
Sword Art Online Last Recollection komt op 6 oktober 2023 uit voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password