Ontketen de stuiterende kracht van Mjölnir in Tiny Thor, verkrijgbaar op 3 augustus op Nintendo Switch

Gameforge heeft aangekondigd dat de 16-bit pixelplatformer Tiny Thor op 3 augustus verkrijgbaar is op Nintendo Switch. De PC-versie krijgt op 31 juli een update met bugfixes en een toegankelijkheidsmodus om de gameplay makkelijker te maken voor beginners. Daarnaast biedt het spel zijn eerste Steam Sale van 20% van 31 juli tot 7 augustus om de aanstaande lancering van Nintendo Switch te vieren.

Tiny Thor, ontwikkeld door Asylum Square en uitgegeven door Gameforge onder het IndieForge uitgeverslabel, combineert old-school indie charme met strakke besturing en moderne gameplay.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password