Ontdek wat er aankomt in Dragonflight-update 10.1.7

Nu spelers met een vastberaden Chromie aan hun avonturen beginnen om anomalieën in de tijdpaden recht te zetten, ligt de toekomst in het verschiet: de volgende Dragonflight-update, Fury Incarnate (10.1.7), zal binnenkort beschikbaar zijn op het openbare testgebied (PTR), met daarin:

DOORLOPENDE VERHAALLIJNEN EN PROLOOG VAN DE CAMPAGNE

 • De volgende hoofdstukken van lopende verhalen zullen beschikbaar zijn, als voorbode van wat er later dit jaar in update 10.2 komt.
 • Spelers kunnen ook de volgende hoofdstukken van de Reforging Tyr questline verwachten.
 • Tot slot zullen quests met de Bronze Dragonflight, die een oplossing moeten bieden voor de tijdreizen van de vlucht tijdens de gebeurtenissen in Fractures in Time (10.1.5), speelbaar zijn.

DAWN OF THE INFINITY – HEROÏSCHE MOEILIJKHEIDSGRAAD

 • De Infinite Dragonflight, oude vijanden van de Bronze draken, hebben hard gewerkt om hun ultieme doel te bereiken: de transformatie van Nozdormu, het Aspect van Tijd, in Murozond.
 • Deze mega-dungeon met acht bosses, uitsluitend Mythic, wordt opgesplitst in twee dungeons met Heroïsche-moeilijkheidsgraad.

NIEUWE PUBLIEKE OBJECTIEVEN: Dreamsurges

 • Verschillende bestaande Dragonflight-zones worden afgestemd op de Dream, waardoor alle rares en wereldmissies in de zone een speciale valuta laten vallen. Deze valuta kan worden gebruikt om zonebrede buffs in te schakelen en Waking Dream invasie-evenementen te activeren, vergelijkbaar met Time Rifts.
 • Rares die Dream-empowered zijn kunnen ook gear tokens laten vallen (vergelijkbaar met de tokens die worden gedropt door rares op de Forbidden Reach), waardoor ze een geweldige bron zijn voor het verzamelen van gear voor alts of nieuwe en terugkerende spelers.

NIEUWE AANPASSINGEN

 • Spelers kunnen een aantal nieuwe aanpassingen uitproberen, waaronder:
  • Heritage armor en bijbehorende unlock questlines voor Night Elf en Forsaken.
  • Samen met het nieuwe heritage armor zullen er extra gezichts- en lichaamstatoeages beschikbaar zijn voor Night Elf-spelers, en nieuwe huidskleuren voor Forsaken-spelers.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password