Ontdek vandaag een wonderlijke wereld vol avonturen in World of Final Fantasy Maxima

Square Enix nodigt vandaag nieuwe avonturiers uit om de magische wereld van Grymoire te verkennen in World of Final Fantasy Maxima. Deze game is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, Xbox One, STEAM en PlayStation 4.

World of Final Fantasy Maxima is een verbeterde versie van de geliefde RPG World of Final Fantasy uit 2016. Met het Avatar Change-systeem transformeren spelers in legendarische Final Fantasy-helden zoals Cloud (Final Fantasy VII), Yuna (Final Fantasy X), Noctis (Final Fantasy  XV) en vele anderen. Spelers kunnen uitkijken naar nieuwe Mirages (monsters), Champions (personages), zijmissies, eindbaasgevechten, mini-games en meer, inclusief de optie om na afronding van het verhaal hun vorderingen over te zetten naar een nieuw savebestand om de nieuwe, extra uitdagende Nightmare-stand te overwinnen.

World of Final Fantasy Maxima is nu digitaal verkrijgbaar voor Nintendo Switch en Xbox One. Daarnaast is de nieuwe content nu als downloadbare content verkrijgbaar voor PlayStation 4 en STEAM.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password