Ontdek vandaag de nalatenschap van The Last Remnant Remastered – Launch Trailer

The Last Remnant Remastered verscheen oorspronkelijk in 2008 en veroverde toen de harten van gamers met zijn boeiende verhaal, kleurrijke personages en diepgaande vechtsysteem. In een wereld vol Remnants – oude artefacten die hun dragers mysterieuze krachten geven – gaan spelers op reis met Rush, die vastbesloten is om de waarheid te ontdekken achter de mysteriën die hem omringen.

The Last Remnant Remastered is nu voor het eerst verkrijgbaar voor PlayStation 4. Dankzij de gebruikte Unreal Engine 4 zijn de graphics sterk verbeterd, waardoor het avontuur nog meeslepender en overtuigender is geworden. Ook is er nu volledige PlayStation Trophy-ondersteuning en zijn de gameplay en interface aangepast om The Last Remnant Remastered beter dan ooit te maken.

The Last Remnant Remastered is nu digitaal verkrijgbaar voor € 19,99. Daarnaast is een exclusief nieuw PlayStation 4-thema beschikbaar bij aanschaf van The Last Remnant Remastered.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password