Ontdek vanaf nu het mysterie van The Quiet Man – Trailer

Bereid je voor op spannende actie en intrigerende mysteries, want  Square Enix, heeftThe Quiet Man uitgebracht voor  PlayStation 4  en STEAM.

The Quiet Man biedt een spectaculaire, filmachtige game-ervaring van all-star ontwikkelingsteam Human Head Studios (Lost Within, Prey, Rune), actieregisseur Tatsuro Koike (Yakuza-serie) en het beroemde comic-schrijverteam Man of Action Entertainment (BEN 10, Marvel’s Ultimate Spider-Man en de personages en het team van BIG HERO 6). De getalenteerde, Grammy-winnende artiest Imogen Heap levert ook een bijdrage aan THE QUIET MAN met de door haar geschreven en uitgevoerde themasong getiteld ‘The Quiet’.

In een verhaal dat zich gedurende een enkele nacht ontvouwt, nemen spelers de rol aan de van de dove held Dane die vechtend probeert te ontdekken wat er schuilgaat achter de ontvoering van zangeres Lala door een mysterieuze gemaskerde man.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password